Volg veilig een cursus online

Online cursussen in maart 2021

Een cursus Adobe Illustrator of WordPress website volgen via video

Tijdens een cursus waar zowel de docent als de cursisten achter een computer zitten, is het heel goed mogelijk om deze cursus via videobellen te doen.

  • De cursus Adobe Illustrator waarin we aan de slag gaan met de verschillende gereedschappen van het bekende tekenprogramma van Adobe. Deze cursus start op woensdag 24 maart. Deze cursus wordt aangeboden door Maria Hylarides (4x les).
    Meer info: Adobe Illustrator via video
  • De cursus Maak je eigen website met WordPress waarin we samen een nieuwe website gaan bouwen, start op donderdag 11 maart. Deze cursus wordt aangeboden door Nils Hilbers (8x les).
    Meer info: WordPress cursus via video

 

 

Coronavirus

Het is onduidelijk wanneer er weer klassikaal les gegeven mag worden aan cursisten van alle leeftijden. Daarom zijn online cursussen een mooie aanvulling op het aanbod van Beeldfabriek010. Uiteraard doen we dat bij Beeldfabriek010 voorzichtig en volgens een aantal regels. We willen niet dat het coronavirus zich weer kan verspreiden omdat we te dicht op elkaar zitten en te veel reizen. Lees daarom ons coronavirus protocol hier.

Kijk hier voor informatie over alle aankomende cursussen. Ga snel kijken of er een mooie cursus voor jou tussen zit, en schrijf je in via het formulier.

 

Zie hier alle fotografie-cursussen  en hier alle media-cursussen.

 


« Terug naar Nieuwsoverzicht