Online: Wordpress website cursus

Online cursus vanwege corona

Een cursus op afstand vanwege het coronavirus

Tijdens de WordPress-cursus zitten zowel de docent als de cursisten achter een computer, dus deze cursus zou ook via videobellen kunnen.

We starten op donderdagavond 26 november 2020 met de cursus van 8 lessen.
De eerste les is live en vindt plaats in een grote zaal op het Noordereiland in Rotterdam waar we coronaproof kunnen kennismaken,  WordPress aan de praat kunnen krijgen en het videobellen kunnen testen.
De resterende 7 lessen daarna worden gegeven door middel van live video

Online: WordPress website cursus

De cursus Maak je eigen website met WordPress waarin we samen een nieuwe website gaan bouwen, start op donderdag 26 november en loopt door in januari 2021. Deze cursus wordt aangeboden door Nils Hilbers (8x les).
Meer info: WordPress cursus via video

 

 

Coronavirus

Hopelijk komt er in het najaar van 2020 geen tweede golf van het coronavirus in Nederland en kunnen we weer binnen cursussen gaan geven. Uiteraard doen we dat bij Beeldfabriek010 voorzichtig en volgens een aantal regels. We willen niet dat het coronavirus zich weer kan verspreiden omdat we te dicht op elkaar zitten en te veel reizen. Lees daarom ons coronavirus protocol hier.

Kijk hier voor informatie over alle aankomende cursussen. Ga snel kijken of er een mooie cursus voor jou tussen zit, en schrijf je in via het formulier.

 

Zie hier alle fotografie-cursussen  en hier alle media-cursussen.

 


« Terug naar Nieuwsoverzicht