Cursussen september

Cursussen september 2020

Hopelijk komt er na de zomer van 2020 geen tweede golf van het coronavirus in Nederland en kunnen we weer binnen cursussen gaan geven. Uiteraard doen we dat bij Beeldfabriek010 voorzichtig en volgens een aantal regels. We willen niet dat het coronavirus zich weer kan verspreiden omdat we te dicht op elkaar zitten en te veel reizen. Lees daarom ons coronavirus protocol hier.

De cursus Maak je eigen website met WordPress waarin we samen een nieuwe website gaan bouwen, wordt in september twee keer aangeboden door Nils Hilbers (beide cursussen 8x les).
Dit zijn de startdata, van de 2 verschillende basiscursussen: Maandag 14 septemberDonderdag 17 september

In de buitenlucht zijn er elke week twee wandelingen (Rondje Roffa + Tour de Natuur) van Maria Hylarides waarbij je al lopend door Rotterdam fotografie tips krijgt. Deze workshop bestaat uit één ochtend en is daardoor lekker compact. Maria neemt jou met jouw camera graag mee door Rotterdam op de woensdag bij Rondje Roffa + op de donderdag gaat ze op zoek naar het groen in Rotterdam bij Tour de Natuur. Deze wandelingen zijn dus in principe elke week te boeken.

 

Kijk hier voor informatie over alle aankomende cursussen. Ga snel kijken of er een mooie cursus voor jou tussen zit, en schrijf je in via het formulier.

 

Zie hier alle fotografie-cursussen  en hier alle media-cursussen.

 


« Terug naar Nieuwsoverzicht