oktober cursus 2020

Eerste cursus oktober online

Aan de slag met fotografie

De basis-cursus voor fotografie van Henk Pasman wordt weer aangeboden, dit keer op de dinsdagavond. Je kunt je hier inschrijven: Basiscursus Fotografie.
Alle data van deze leerzame cursus zijn: 13, 27 oktober en 3 november.

In de buitenlucht zijn er elke week twee wandelingen (Rondje Roffa + Tour de Natuur) van Maria Hylarides waarbij je al lopend door Rotterdam fotografie tips krijgt. Deze workshop bestaat uit één ochtend en is daardoor lekker compact. Maria neemt jou met jouw camera graag mee door Rotterdam op de woensdag bij Rondje Roffa + op de donderdag gaat ze op zoek naar het groen in Rotterdam bij Tour de Natuur. Deze wandelingen zijn dus in principe elke week te boeken.

Foto’s (of iets anders) online zetten?

De cursus Maak je eigen website met WordPress waarin we samen een nieuwe website gaan bouwen, start op donderdag 29 oktober en loopt door in oktober en november. Deze cursus wordt aangeboden door Nils Hilbers (8x les).
Meer info: WordPress cursus van Donderdag 29 oktober

 

Coronavirus

Hopelijk komt er in het najaar van 2020 geen tweede golf van het coronavirus in Nederland en kunnen we weer binnen cursussen gaan geven. Uiteraard doen we dat bij Beeldfabriek010 voorzichtig en volgens een aantal regels. We willen niet dat het coronavirus zich weer kan verspreiden omdat we te dicht op elkaar zitten en te veel reizen. Lees daarom ons coronavirus protocol hier.

Kijk hier voor informatie over alle aankomende cursussen. Ga snel kijken of er een mooie cursus voor jou tussen zit, en schrijf je in via het formulier.

 

Zie hier alle fotografie-cursussen  en hier alle media-cursussen.

 


« Terug naar Nieuwsoverzicht