maart mei 2018 cursussen

Cursussen van onze docenten dit voorjaar

Onze docenten zijn zelfstandige professionals die voor meerdere opdrachtgevers werken, vaak zelfs tegelijkertijd. Dat geldt voor hun diensten en producten, maar ook voor hun creatieve cursussen. Die geven zij bij Beeldfabriek010 en bij andere opdrachtgevers in heel Nederland.

Dit voorjaar
Alle cursussen die je in ons cursusaanbod aantreft, worden gegeven door onze docenten van Beeldfabriek010. Een aantal van die cursussen wordt georganiseerd door een andere cursusaanbieder dan Beeldfabriek010, maar daar merk je als cursist niets van. Docent, inhoud en prijs van de cursus zijn namelijk volledig gelijk aan die van Beeldfabriek010. Het enige verschil met onze eigen cursussen is dat je je als cursist moet inschrijven bij die andere cursusaanbieder. That’s all.

Bij de cursussen waarvoor dit geldt, staat dit duidelijk vermeld in de cursusinformatie. Daarin staat ook duidelijk hoe (en bij welke cursusaanbieder) je je voor de cursus kunt inschrijven.

Ons cursusaanbod is dus een compleet overzicht van alle cursussen fotografie en (digitale) media die onze docenten dit voorjaar geven. Bij Beeldfabriek010 en bij andere aanbieders in Rotterdam. Zit er een cursus bij die je aanspreekt en wil je in mei alsnog last minute daarmee van start? Check dan snel ons aanbod en schrijf je in!

Bekijk alle actuele cursussen op deze webpagina.

Maart - mei 2018 cursussen
Zie hier alle fotografie cursussen en hier alle media cursussen.

 


<< Terug naar Nieuwsoverzicht