Juni 2020 cursussen

Cursussen juni 2020

Nu dat hopelijk de meeste besmettingen met het Coronavirus achter de rug zijn, gaan we weer voorzichtig cursussen geven.
Uiteraard doen we dat bij Beeldfabriek010 voorzichtig en volgens een aantal regels. We willen niet dat het coronavirus zich weer kan verspreiden omdat we te dicht op elkaar zitten en te veel reizen. Lees daarom ons coronavirus protocol hier.

Maar de eerste cursussen staan online & je kunt je weer inschrijven voor een cursus in de zomer van 2020.

Nieuw zijn de twee wandelingen van Maria Hylarides waarbij je al lopend door Rotterdam fotografie tips krijgt. Deze workshop bestaat uit één ochtend en is daardoor lekker compact. Maria neemt jou met jouw camera graag mee door Rotterdam op de woensdag bij Rondje Roffa + op de donderdag gaat ze op zoek naar het groen in Rotterdam bij Tour de Natuur. Deze wandelingen zijn dus in principe elke week te boeken.

De basis-cursus voor fotografie wordt zelfs drie keer aangeboden door Henk Pasman,  er is een basiscursus in het weekend, (3x les op de zaterdagochtend) + twee door de weeks, op de maandagavond en op woensdagavond (beide 3x les).
Dit zijn de startdata, van de 3 verschillende basiscursussen: Zaterdag 20 juni + Maandag 22 juni + Woensdag 24 juni

Kijk hier voor informatie over alle aankomende cursussen. Ga snel kijken of er een mooie cursus voor jou tussen zit, en schrijf je in via het formulier.

 

Zie hier alle fotografie-cursussen  en hier alle media-cursussen.

 


« Terug naar Nieuwsoverzicht